Telefon: 0721.49.49.00

 Email: andrei_mihalcioiu@yahoo.com

 Web: www.djandrei.ro

 


DJ licentiat si membru al asociatiilor UPFR, UCMR-ADA si CREDIDAM

 

Restaurante nunti Targoviste
Pensiunea Valea Șipotului

Valea Șipotului, amplasată într-o locație de excepție, înconjurată de pomi fructiferi, păduri de brad și fag, și ape limpezi de munte. Cadrul mirific în care este situată Valea Șipotului, face din aceasta locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale din viața dvs. Ambianța, serviciile, meniul, decorațiunile, locația, toate au fost alese cu deosebită atenție, pentru a transforma un moment important pentru dvs. într-un adevărat eveniment magic pentru întreaga asistență.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact: 0723387343

Centrul de Evenimente Ballroom ”Nova 2”

Centrul de evenimente Ballroom Nova 2 se defineşte prin eleganţă, profesionalism şi stil. Centrul Ballroom Nova 2 cuprinde 2 saloane cu capacităţi de la 130 până la 650 de locuri, într-o locaţie prevăzută cu parcare privată şi spaţiu ultrafuncţional. Mai mult decât atât, arhitectura şi finisajele distincte ale Centrului de evenimente Ballroom Nova 2 , festinul culinar cât şi talentul şi dedicarea echipei noastre reprezintă elementele cheie necesare realizării unui eveniment distinct.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact: 0723387343

Hotel Restaurant Nova

Echipa Nova Hotel, recunoscută pentru calitatea serviciilor, își va demonstra experiența și implicarea prin desfășurarea cursivă a evenimentelor și satisfacția fiecărui participant. Fie că este vorba de botez, nuntă sau un alt moment important, ne angajăm să vă preluam toate grijile organizatorice pentru a vă putea bucura de moment. Astfel, prin experții noștri în organizări evenimente și colaboratori, vom parcurge toate detaliile împreună pentru o desfășurare perfectă cu loc doar pentru surprize plăcute. Locația și serviciile de înaltă clasă sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomandă locația și au adus recunoașterea bucătarilor noștri. Hotel Restaurant Nova cuprinde 3 saloane cu capacităţi de la 150 până la 300 de locuri și o terasă cu o capacitate de până la 30 de locuri.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact: 0766288218

salon senator

Salon Senator Targoviste vă aşteaptă într-o locaţie modernă cu o capacitate de 600 de locuri. În cadrul salonului de evenimente puteţi organiza un eveniment important din viaţa dvs.: nunti, botezuri, conferinte. Vă aşteptăm cu bucate aparţinând bucătăriei tradiţionale şi internaţionale, apetisante, pregătite din ingrediente proaspete de maeştrii noştri bucătari. Pentru că fiecare eveniment este special pentru dumneavoastră, trebuie să fie organizat până la ultimul detaliu.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact Salon Senator: 0726.369936

restaurant solarino

Cu un design modern şi o capacitate de peste 220 de locuri, restaurantul cat si terasa acoperita poate găzdui cu succes diverse tipuri de evenimente, venind în întâmpinarea celor mai rafinate şi pretenţioase gusturi, iar serviciul ireproşabil, discreţia, armonia şi promptitudinea personalului sunt numai câteva dintre ingredientele ce conferă garanţia unor momente de neuitat.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

potcoava hideway

Transformati-va nunta intr-o poveste de basm, un puzzle de momente magice, care se dezvaluie pe parcursul unui weekend intreg, in mijlocul naturii. Potcoava Mountain Hideaway este un loc intim, la poalele muntelui, unde stresul organizarii nuntii dispare si este inlocuit de bucuria de a trai la timpul prezent prima cea mai frumoasa zi din viata de cuplu. Va punem la dispozitie in exclusivitate intreaga proprietate pentru o petrecere de pomina. In functie de numarul de invitati, puteti alege restaurantul potrivit pentru un numar restrans de persoane (60 persoane) sau cortul manej potrivit pentru evenimente de pana la 150 de persoane.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact Potcoava Hideway: 0741.600900

grand ballroom events

Cu o echipă specializată în organizări de evenimente, Grand Ballroom Events vă oferă pachete personalizate evenimentului dorit, făcând din momentele speciale ale vieții adevărate povești de ținut minte și de păstrat în suflet.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact Grand Ballroom: 0762.666635

rosa events

Restaurantul Rosa Events, va intampina cu meniuri de calitate si o atmosfera calda si primitoare in generosul spatiu, amenajat cu mult stil si bun gust, pentru a va putea organiza petrecerea mult dorita. Noua locatie Rosa, in afara de restaurantul in care pot fi invitate app. 200 de persoane, va pune la dispozitie camere separate pentru mirese si miri sau pentru mamici si copii.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact Rosa Events: 0722.362911

restaurantul san marco

Pastrand structura vechilor cladiri de pe centrul vechi, restaurantul San Marco va ofera, in afara de un meniu consistent si satios, 4 spatii cu un max. de 80-90 persoane pentru a va putea organiza petrecerea dvs. fie ca este nunta (mai mica), botez, aniversare, prezentare, etc.

De asemenea, restaurantul va pune la dispozitie un deosebit aranjament florar si decorativ.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact San Marco : 0722.201535

restaurantul del ponte

Recent construit, la iesirea din Targoviste catre Sinaia, restaurantul Del Ponte, va ofera o sala incapatoare (app. 200 persoane) si un meniu pregatit de bucatari cu experienta pentru a va putea organiza petrecerea dvs. asa cum o doriti.

De asemenea, restaurantul va pune la dispozitie un deosebit aranjament florar si decorativ.

DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei DJ Andrei

Contact Del Ponte : 0723.200599


© 2012 by DJ Andrei | Made by Floppy